استان همدان یکی از قطب‌های اصلی تولید سیب‌زمینی و سیر در کشور محسوب می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، استان همدان یکی از قطب‌های اصلی تولید سیب‌زمینی و سیر در کشور محسوب می‌شود. این استان تولید کننده سیب‌زمینی تابستانه و پاییزه است که کشور را در هر دو فصل گرم و سرد سال از نظر این محصول تأمین می‌کند. برداشت سیب زمینی در این استان از فصل بهار تا اوایل تیر شروع شده و تا اواخر شهریور ادامه دارد و بر اساس پیش‌بینی‌ها ۶۰۰۰ هکتار از مزارع این استان زیر کشت سیب زمینی است.

ارقام سیب زمینی در حال برداشت این شهرستان شامل بانبا، کلمبا، جلی، رانومی و به صورت کاملا مکانیزه انجام می‌شود. تمام مزارع سیب زمینی این استان مجهز به سیستم‌های آبیاری تحت فشار بوده و نهاده‌های مورد نیاز نیز براساس نرم و برش استانی بین سیب زمینی‌کاران توزیع می‌شود.

منبع: ایسنا