حلیم گندم خاصیت‌های خیلی زیادی دارد که آن را یک صبحانه مقوی می‌کند. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه آموزش داده شده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خراسان، حلیم گندم یکی از غذاهای بسیار قدیمی و سنتی ایرانی است که امروزه بیشتر در مناسب‌های خاص به عنوان نذری طبخ می‌شود. البته این غذای خوشمزه پای ثابت سفره صبحانه ایرانیان نیز است.

مواد لازم

 گندم پوست کنده  ۳۰۰ گرم
 گوشت ۲۰۰ گرم
 پیاز یک عدد
 شکر به میزان لازم
 دارچین به میزان لازم
 روغن به میزان لازم
 زردچوبه  به میزان لازم
 نمک به میزان لازم

طرز تهیه حلیم

۱- گندم را باید از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شود. پس از این‌که گندم خوب خیس خورد، آن را به همراه شش لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید  و روی حرارت قرار دهید. گوشت را هم جداگانه در یک قابلمه کوچک قرار دهید.

۲- پیاز را به چهار قسمت تقسیم و به همراه دو لیوان آب به قابلمه گوشت اضافه کنید. مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. سپس آن را از قابلمه خارج و ریش‌ریش کنید.

۳-  در این مرحله گوشت ریش‌ریش شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه گندم اضافه کنید. توجه داشته باشید زمان اضافه کردن گوشت، گندم باید شبیه به پوره شده باشد.

۴- نکته مهم درباره حلیم این است که باید به صورت مداوم آن را هم بزنید. گندم خیلی سریع ته می‌گیرد و باعث می‌شود روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد.

۵- در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری روغن به حلیم اضافه کنید و اجازه دهید آب موجود در غذا با حرارت بسیار ملایم تبخیر شود.

۶- حلیم زمانی که داغ است کمی شل است، ولی بعد از مدت کمی خودش را می‌گیرد و سفت‌تر می‌شود. پس از این که حلیم آماده شد آن را در ظرف مد نظر بریزید.