تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۷

درست است که مایه اصلی سمبوسه‌هایی که ما تا به‌حال خورده‌ایم جعفری و سیب‌زمینی و یا مخلوط گوشت چرخ‌کرده و سیب‌زمینی و جعفری است ولی با تن ماهی هم می‌شود سمبوسه خوشمزه پخت.

  • مواد لازم برای  ۴ نفر

۱ عدد فلفل دلمه ‌ای ریزشده
۱ لیوان جعفری ریز شده
۲ عدد سیب‌زمینی آب‌پز
۱ عدد پیاز ریز شده
۲ قوطی تن ماهی
به مقدار لازم نان لواش
به مقدار لازم نمک و فلفل
۱ پیاز را در روغن تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای ریزشده و تن ماهی، که روغن آن را جدا کرده‌اید به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. جعفری ریزشده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید، بعد از روی حرارت بردارید.
۲ سیب‌زمینی آب‌پز را در ظرفی با گوشت‌کوب نرم کنید، بقیه مواد تابه را به آن اضافه کنید  و در آخر به آن ادویه بزنید.
۳ نان‌های لواش را به صورت مستطیل ببرید، از مواد لای آن بگذارید و به صورت مثلث بپیچید.
۴ سمبوسه‌ها را در روغن فراوان، با حرارت ملایم سرخ کنید.

  • منبع: کتاب آشپزباشی

برچسب‌ها