تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۲:۲۵

املت اسفناج، یکی دیگر از غذاهای حاوی سبزیجات است که به عنوان شامی سبک و سالم می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم:

- 90 گرم یا سه‌چهارم پیمانه آرد گندم

- یک عدد تخم‌مرغ [خواص تخم‌مرغ]

- دوسوم پیمانه ماست

- 3 قاشق سوپ‌خوری آب

- یک قاشق سوپ‌خوری روغن

- 500 گرم برگ اسفناج (آب‌پز و کوبیده شود) [خواص میوه و سبزی]

- نوک قاشق جوز هندی رنده‌شده

- نمک و فلفل، به مقدار لازم

مواد لازم داخل املت:

- یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

- 3 عدد پیازچه

- 225 گرم یا یک پیمانه خامه

- 4 قاشق سوپ‌خوری ماست شیرین

- 90 گرم یا سه‌چهارم پیمانه پنیر پیتزایی رنده‌شده

- یک عدد تخم‌مرغ (آرام زده شود)

- 125 گرم یا یک پیمانه گردو [خواص گردو]

- 2 قاشق سوپ‌خوری جعفری خردشده

- نوک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

1 - آرد را الک کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید. در ظرف دیگری تخم‌مرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط کنید؛ سپس مخلوط آرد و نمک را کم‌کم به آن اضافه کرده و هم بزنید.

پوره اسفناج (اسفناج کوبیده شده) را نیز به همراه فلفل و جوز هندی به این مواد بیفزایید. به این ترتیب، مایه املت آماده می‌شود.

2 - برای درست‌کردن مواد داخل این املت، روغن را در تابه نچسبی ریخته و پیازچه را در آن کمی تفت دهید؛ پس از آن در ظرف دیگری خامه، ماست شیرین و نیمی از پنیر پیتزا را با هم مخلوط کرده و سپس تخم‌مرغ زده‌شده را همراه گردو و جعفری خردشده به آن اضافه کنید. حالا این مخلوط را با نمک و فلفل قرمز، مزه‌دار کنید.

3 - کمی روغن در تابه گرد کوچک و نچسبی بریزید و روی شعله اجاق‌گاز داغ کنید و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپ‌خوری از مایه املت را در روغن داغ بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا لایه‌ای از مایه در کف ظرف پخش شود.

حرارت دادن را تا 3 دقیقه یا تا زمانی که حباب‌هایی در مرکز املت ظاهر شود، ادامه دهید. حالا آن را برگردانده و روی دیگر را نیز 20 دقیقه سرخ کنید. پس از آن، املت را به بشقابی منتقل کرده و با لایه‌ای از فویل آلومینیوم روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. سپس بقیه املت‌ها را به همین ترتیب درست کنید.

4 - حالا مواد داخل املت را داخل نیمه‌ای از هرکدام از املت‌ها ریخته و نیمه خالی آن را روی مواد برگردانده و دوباره یک‌بار دیگر تا کنید. این کار را درمورد همه املت‌ها انجام دهید؛ سپس یک عدد پیرکس گود را چرب کرده و املت‌ها را کف آن بچینید و بقیه پنیر پیتزا را روی آنها بریزید.

پس از آن، ظرف حاوی املت‌ها را به مدت یک ربع داخل فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید.