تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳

همشهری آنلاین: میز غذای شما با این دسر زیباتر می‌شود

  • مواد لازم براى تهیه پودینگ نان پای سیب:

۶ ورقه نان تست

٣ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان شیر

يك قاشق چای‌خورى عصاره وانیل

يك قاشق غذاخورى دارچین

٣ عدد سیب پوست کنده و ریز خرد شده

يك فنجان شکر قهوه‌اى

٣ قاشق غذاخورى نشاسته ذرت

بستنى و سس کارامل براى سرو کردن

  • طرز تهیه پودینگ نان پای سیب:

دماى فر را به ١٧۵ درجه سانتیگراد می‌رسانیم.

نان‌ها را خرد کرده، در یک کاسه، تخم مرغ، شیر، وانیل، و دارچین را با همزن مخلوط می‌کنیم.

نان‌ها را به مخلوط اضافه کرده و هم می‌زنیم و در قالب گرد چرب کرده ریخته و روى آن را صاف می‌کنیم.

در یک کاسه بزرگ، سیب، شکر، و نشاسته ذرت، را با هم مخلوط کرده و روى پودینگ نان در قالب می‌ریزیم و به مدت ۴٠ دقیقه آن را در فر قرار داده تا پخته و دور آن طلایى شود.

بعد از خنک شدن در دماى اتاق، آن را با بستنى و سس کارامل تزیین و سرو می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com