همشهری آنلاین: این شیرینی بسیار خوشمزه و زیبا بوده و یک پیشنهاد عالی برای پذیرایی از مهمانهایتان است. با ما همراه شوید.

  • مواد لازم:

تخم مرغ:۴ عدد

آرد: ۳/۴ پیمانه

شکر:۳/۴پیمانه

وانیل: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر:۱/۲ قاشق چای خوری

رنگ خوراکی قرمز

اسانس توت فرنگی و یا بادام 

خامه فرم گرفته ( روش فرم دادن خامه را در اینجا مشاهده کنید)

  • طرز تهیه:

فر رو روی ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید سفیده تخم مرغ رابا همزن با دور تند می‌زنیم تا کاملا سفید و سفت بشه به حدی که وقتی ظرف رو برمی‌گردونیم نریزه .

شکر اسانس - وانیل و زرده تخم مرغ‌ها رو خوب با همزن برقی می‌زنیم تا حجمشون ۲ برابر بشه و رنگش کرمی بشه آرد و بیکینگ پودر رو با هم الک می‌کنیم تا یکدست بشه و به آرامی آرد را داخل مواد مخلوط شده الک می‌کنیم و به آرامی همه مواد رو مخلوط می‌کنیم نباید زیاد هم بزنیم همین که آرد قاطی مواد بشه کافیه.

بعد رنگ خوراکی قرمز رو اضافه و مخلوط می‌کنیم . نصف سفیده تخم مرغ رو اضافه می‌کنیم و با همزن برقی هم می‌زنیم همزن رو می زاریم کنار نصف دیگه‌ی سفیده رو اضافه می‌کنیم و با یک لیسک دورانی و آروم مخلوط می‌کنیم.

کف سینی شیرینی‌پزی رو کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و همه جاش رو با برس روغن می‌مالیم روش.

بعد مایه کیک را توی سینی به سایز ۳۱ در ۳۱ سانتی می‌ریزیم . روش رو با لیسک صاف می‌کنیم وداخل فر می‌زاریم به مدت 7-5 دقیقه یا تا وقتی روی اسفنجمون طلایی بشه

بعداز پختن آنرا بیرون می‌آریم و یک کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و سینی رو برمی‌گردونیم روی کاغذ روغنی و کاغذ اسفنج را جدا می‌کنیم و با همون کاغذ رولش می‌کنیم و و روش یک حوله می‌اندازیم

می‌ذاریم تا خوب خنک بشه بعد رول رو باز میکنیم توش خامه میزنیم و اگر دوست داشتید یک ردیف از برش‌های خرد شده توت فرنگی رو هم می‌تونید بچینید توش و دوباره رولش می‌کنیم

بعد بزارید داخل یخچال به مدت 2-1 ساعت تا خودش رو خوب بگیره و بعد برش بزنید .

نوش جان.

http://7ganj.ir