تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۱

همشهری آنلاین: کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: خشکبارها باید در مکان مناسبی در مغازه‌ها به عرضه شوند؛ بنابراین آنها نباید بیرون مغازه و کنار خیابان فروخته شوند.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، مینو حاجیان افزود:خشکبارهای کنار خیابان، آلودگی‌های زیادی را به خود جذب می‌کند و به همین علت نباید بیرون از مغازه‌ها عرضه شوند.

حاجیان خاطرنشان کرد: خرید آجیل شب عید یکی از خریدهای این روزهای مردم است اما باید در خرید این محصول دقت کافی داشت.

وی با تاکید بر ضرورت بسته‌بندی خشکبارها به دست اندرکاران قنادی‌ها توصیه کرد تا محصولات خشکبار خود را به صورت بسته‌بندی و از مراکز معتبر تهیه و به پروانه ساخت آن توجه کنند.

کارشناس اداره غذا در سازمان غذا و دارو گفت: آجیل باید ظاهری یکدست و رنگ مناسب داشته باشد و بوی نامناسب و ماندگی ندهد.