تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۱

همشهری آنلاین – شهره فرجی: اسموتی ماست و پسته، یکی از نوشیدنی‌های کلاسیک هندی می‌باشد و یک انرژی‌زای طبیعی محسوب می‌شود.

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

ماست ساده: 2 پیمانه

آب: نصف پیمانه

زنجبیل تازه و خرد شده: یک و نیم قاشق چای‌خوری

پسته شور: یک و نیم پیمانه

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

یخ مکعبی شکل: 4 قطعه

پودر پسته: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

• ماست، آب، زنجبیل، پسته‌های شور، فلفل و قطعات یخ را درون دستگاه همزن ریخته و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• اسموتی تهیه شده را درون لیوان‌ها تقسیم کنید.

• روی هر کدام از لیوان‌ها را با پودر پسته، تزیین کنید.

http://www.marthastewart.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها