تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۸

همشهری آنلاین: شما هم با یک بار خوردن این ترشی بهاری، از طرفداران آن خواهید شد.

مواد لازم:

گوجه سبز: یک کیلو

سرکه: نیم لیتر

 نمک: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

* ابتدا گوجه سبزها را تمیز کرده و در آبکش ریخته، می‌شوییم.

* بعد از خشک شدن، آن‌ها را به سرکه‌ای که قبلا با نمک جوشانده‌ایم، اضافه می‌کنیم (سرکه حتما باید سرد شود).

* سپس این مخلوط را در شیشه مخصوص ریخته و کنار می‌گذاریم.

توجه:

این ترشی بعد از دو هفته آماده مصرف است.

http://www.hashpazi.ir

منبع: همشهری آنلاین