همشهری آنلاین: پزشکان استرالیایی می‌گویند اگر خود را به خوردن غذاهای خانگی عادت دهید، عمرتان طولانی‌تر می‌شود.

به گزارش ایسنا، کارشناسان بهداشت عمومی در دانشگاه استرالیایی موناش، مرکز پزشکی ملی استرالیا و انستیتو مطالعات ملی سلامت در تایوان در مطالعات مشترک خود دریافته‌اند افرادی که حداقل پنج نوبت در هفته غذای خانگی طبخ و مصرف می‌کنند، حداقل 10 سال به طول عمرشان افزوده می‌شود.

به گزارش روزنامه اکسپرس، دکتر مارک وال کوئیست، استاد افتخاری مرکز سلامت و تغذیه آسیا و اقیانوسیه در دانشگاه موناش تاکید کرد: به طور کلی افرادی که عادت به مصرف غذاهای خانگی دارند و خودشان غذا می‌پزند، اغلب رژیم غذایی بهتری دارند و به همین نسبت کمتر با خطر ابتلا به بیماری‌ها و ناراحتی‌های مختلف جسمی مواجه می‌شوند و در نهایت به طول عمرشان افزوده می‌شود.

این مطالعه در مجله تغذیه بهداشت عمومی منتشر شده است.

 

منبع: همشهری آنلاین