همشهری آنلاین – شهره فرجی: نان آناناس و نارگیل را با روشی آسان تهیه کرده و با چای یا نوشیدنی‌ دلخواه‌تان میل کنید.

زمان تهیه: 65- 60 دقیقهl

پودر نارگیل درشت خرد شده یا رنده شده: یک و نیم پیمانه

کره مارگارین: یک و نیم پیمانه

آرد: یک و نیم پیمانه

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

شکر: یک پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد

خامه ترش: یک پیمانه

قطعات ریز شده آناناس تازه: 2 پیمانه

طرز تهیه:

• فر را روی 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• درون ظرف پخت مخصوص فر، یک پیمانه از پودر نارگیل را پخش کنید و به مدت 10- 6 دقیقه آن را حرارت داده و تفت دهید، هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید. ظرف را از فر خارج کرده و کنار بگذارید.

• درون قالب کیکی به ابعاد 13* 23 را چرب کنید و کنار بگذارید.

• درون کاسه‌ای متوسط ، آرد، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• درون کاسه مخلوط کن، شکر و کره را تا حدی هم بزنید که پف کند.

• هربار یک تخم‌مرغ به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. سرعت مخلوط کن را کم کرده و مخلوط آرد را در سه قسمت و خامه ترش را در دو قسمت به درون کاسه مخلوط ‌کن اضافه کنید و آن‌ها را تا حدی که کاملا با هم مخلوط شوند هم بزنید.

• با استفاده از یک قاشق، تکه‌های خرد شده آناناس و پودر تست شده نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

• مایه را درون قالب از قبل آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید و باقیمانده پودر نارگیل را روی سطح آن پخش کنید.

• قالب نان را درون فر قرار داده و آن را به مدت 65 - 60 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون بیاید حرارت دهید. ( روی قالب را با کاغذ فویل بپوشانید تا سطح نان نسوزد).

• نان را از فر خارج کرده و 15 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

• نان را از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و میل کنید.

www.twopeasandtheirpod.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها