تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۸

همشهری آنلاین - شهره فرجی: طعم خوب قهوه را در این شیرینی به وضوح حس خواهید کرد.

مواد لازم برای 32 قطعه مربع شکل کوچک:

کره بدون نمک: 250 گرم

شکلات شیرین نشده: 150 گرم

پودر قهوه اسپرسو: دو قاشق غذاخوری

شکر: دو پیمانه

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: پنج عدد

آرد: ‌یک پیمانه

دارچین: یک قاشق غذا‌خوری

نمک:‌ نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• درون قالب شیرینی را با کره چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید.

• کره و شکلات و قهوه اسپرسو را درون یک قابلمه روی حرات کم، ذوب کنید و هم بزنید تا نرم شوند.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا حدی خنک شود.

• شکر و وانیل را به ظرف اضافه کنید.

• تخم‌مرغ‌ها را هر دفعه یک بار بشکنید و مخلوط را هم بزنید.

• آرد و دارچین و نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط شکلات اضافه کنید.

• مخلوط را درون قالب که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و آن را تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و سالم بیرون آید درون فر حرارت دهید.(حدود 30- 25 دقیقه).

www.epicurious.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها