زوج سالمند اهل آستانه اشرفیه در تجمعات شبانه حلقه‌های ازدواج خود را به ارزش حدود ۲ میلیارد ریال به نیت حمایت از آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی سوم اهدا کردند.

سرپرست جمعیت هلال احمر آستانه اشرفیه با بیان این مطلب به همشهری ‌آنلاین گفت: «این زوج سالمند شب‌های زیادی در تجمعات حضور داشتند و وقتی اهدای هدایای مردم برای حمایت از آسیب دیدگان جنگ تحمیلی سوم و بازسازی اماکن آسیب‌دیده را دیدند، هر دو نفر حلقه‌های ازدواجشان را اهدا کردند که ارزش مادی آن حدود ۲ میلیارد ریال است.»
کمیل پریاک افزود: «این زوج تمایلی ندارند اسمی از آنان برده شوند. حلقه‌های ازدواجشان هم قدیمی است. حلقه مردانه نگین عقیق بر روی رکاب ساده‌ای از طلاست و حلقه زنانه نگین فیروزه بر روی رکابی به همان شکل از طلا کار شده‌است.» این نوع حلقه که حالا کمتر از آن دیده می‌شود، یادآور مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌هاست که این روزها در هدایای مردمی جا خوش کرده‌است.
پریاک در ادامه از کمک‌های مردمی دیگر و پیوستن به پویش «جبهه مردمی ایران ما» گفت: «در طول این شب‌ها ۳ خانم جوان هم حلقه ازدواج خود را اهدا کردند. همگی این عزیزان از ارزشمندترین یادگار زندگی مشترک خود در راه یاری به هموطنان آسیب‌دیده چشم‌پوشی کردند. بانوی دیگری هم گردنبند خود را به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان اهدا کرده‌است. تا کنون بیش از ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان طلا در این پوشش از سوی مردم اهدا شده‌است. این اقدام خداپسندانه، نمادی والا از ایثار، همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است که نشان می‌دهد فرهنگ نوع‌دوستی در جامعه ما حتی در سخت‌ترین شرایط نیز زنده و پویاست.»
سرپرست جمعیت هلال احمر آستانه اشرفیه با اشاره به اینکه سرمایه اصلی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به نیازمندان، پیوند معنوی با مردم و کمک‌های داوطلبانه آنان است، اضافه کرد: «پویش جبهه مردمی ایران ما بستری شفاف برای تجمیع این همدلی‌ها و رساندن سریع کمک‌ها به دست آسیب‌دیدگان فراهم کرده است و از همه شهروندان نیک اندیش درخواست می‌کنیم تا با پیوستن به این پویش ملی در یاری رساندن به همنوعان خود سهیم شوند.»