همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای تهیه این کوکو می‌توانید همراه با فلفل دلمه‌ای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

تخم‌مرغ: ‌6 عدد

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد

پیاز متوسط: یک عدد

مرغ پخته شده: یک پیمانه رنده شده

شیر: یک چهارم پیمانه

کره: ‌2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: نصف از هر کدام

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا: نصف پیمانه (اختیاری)

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• شیر و تخم مرغ و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

• سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات مکعبی شکل یک سانتی‌متری تقسیم کنید.

• سیب زمینی‌ها را درون روغن زیتون در یک تابه آنقدر سرخ کنید تا نرم شوند سپس نمک اضافه کنید.

• در حین سرخ شدن سیب‌زمینی‌ها، پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

• آن‌ها را به سیب‌زمینی‌های در حال سرخ شدن اضافه کنید و آن‌ها را نیز سرخ کنید.

• در یک کاسه مرغ و سبزی‌جات را با هم مخلوط کنید.

• در یک ظرف نسوز مخصوص فر، کره را آب کنید.

• مخلوط تخم‌مرغ و شیر را درون ظرف ریخته و مرغ رنده شده و نیز سبزی‌جات را روی مخلوط پراکنده کنید.

• در صورت تمایل، روی آن‌ها پنیر موزارلا بریزید.

• مواد تهیه شده را به مدت 20 دقیقه در فر حرارت دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها