همشهری آنلاین - شهره فرجی: از حلقه‌های پیاز می‌توان به عنوان مخلفات همراه با استیک‌ و همبرگر و یا به تنهایی استفاده کرد.

مواد لازم:

پیاز بزرگ:‌2 عدد، پوست کنده

آرد: 75 گرم

آرد ذرت: ‌2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

پاپریکا: کمی

شکر: نصف قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: یک عدد، ‌همزده

شیر: 125 میلی‌گرم

روغن مایع: یک لیتر

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• روغن را داغ کنید.

قبل از این‌که پیازها را حلقه حلقه کنید، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید. مواظب باشید آنقدر داغ نشود که دود کند.

• پیازها را برش دهید.

همزمان با داغ شدن روغن، پیازها را به ضخامت 70 سانتی‌متر، برش دهید و حلقه‌های آن‌ها را از هم جدا کرده و در سینی قرار دهید.

• مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، پاپریکا، شکر، نمک و فلفل در یک کاسه با هم مخلوط کنید و با یک همزن آن‌ها را کمی هم بزنید.

• تخم‌مرغ را به شیر اضافه کرده و هم بزنید،  سپس آن‌ها را درون مخلوط خشک بریزید و با همزن، مخلوط را آنقدر هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

• پیازها را سرخ کنید.

ابتدا پیازها را خوب به خمیر آغشته کنید، سپس آن‌ها را یکی یکی با استفاده از چنگال درون روغن ریخته و وقتی یک طرف آن‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانده و طرف دیگر را تا حدی که قهوه‌ای – طلایی رنگ شوند در روغن سرخ کنید. این مراحل حدود سه دقیقه طول می‌کشد.

• وقتی حلقه‌های پیاز سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن‌ها کشیده و جذب دستمال شود.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها