شهردار منطقه ۳ از احداث اکو پارک "باغ نوغان" به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم بهسازی منظر شهری در محدوده بزرگراه شهید چمران خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی در این خصوص ابراز داشت: این طرح با همکاری سازمان نوسازی شهر تهران و با هدف ارتقای کیفیت بصری بزرگراه شهید چمران، احیای باغات تاریخی ده‌ونک و توسعه سبزراه‌ها، در راستای حفظ و احیای زیست بوم طبیعی و ایجاد فعالیت گردشگری سازگار با طبیعت تدوین و طراحی شده است.
شهردار منطقه ۳ افزود: طرح "باغ نوغان" در قلب بافت تاریخی ده‌ونک اجرا می‌شود و حدود یک کیلومتر طول و ۳.۵ هکتار مساحت دارد.
جوانی اظهار داشت: هدف اصلی این اکوپارک، احیای هویت تاریخی ده‌ونک، تقویت کارکردهای زیست‌محیطی و بازگرداندن فعالیت‌های سبز به محدوده است، طرح "باغ نوغان" ضمن حفظ هویت مستقل هر بخش، چشم‌اندازی یکپارچه و سازگار با سیمای بزرگراه شهید چمران ایجاد می‌کند و این مجموعه هم‌زمان دو نقش کلیدی دارد: ایجاد فضای جمعی برای ساکنان محلی و شکل‌دهی به منظر سبز و عناصر مفهومی در حاشیه بزرگراه شهید چمران.

منبع: همشهری آنلاین