معاون هماهنگی و امور مناطق شهردار تهران بر لزوم تعیین تکلیف پروژه های مشارکتی و شن چاله ها تاکید کرد و گفت: انتفاع شهر و شهروندان نباید در گیر و دار موانع قرار گیرد و هر چه سریعتر چنین پروژه هایی باید تعیین تکلیف شود.

همشهری آنلاین - جلسه‌ای با محوریت بررسی وضعیت پروژه‌های مشارکتی از جمله باغ بوتانیک در منطقه ۲ و ساماندهی شن‌چاله‌های منطقه ۱۸ با حضور لطف‌الله فروزنده، معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، مدیران کل معاونت، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، شهرداران مناطق ۲ و ۱۸، مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشاوران پروژه برگزار شد.
در این نشست، گزارشی از آخرین وضعیت اجرایی پروژه‌ها، موانع و چالش‌های موجود و همچنین مطالعات فنی انجام‌شده در سال‌های گذشته پیرامون ساماندهی شن‌چاله‌ها ارائه شد.
فروزنده، با اشاره به اهمیت پروژه‌های مشارکتی در ارتقاء کیفیت خدمات شهری، اظهار داشت: اجرای پروژه‌هایی نظیر باغ ماهان (بوتانیک) و ساماندهی شن‌چاله‌ها، نقش بسزایی در بهبود زیرساخت‌های شهری، افزایش رفاه عمومی، توسعه فضاهای سبز و ارتقاء شاخص‌های زیست‌محیطی دارد. این طرح‌ها نه ‌تنها موجب ارتقاء منظر شهری و بهبود دسترسی شهروندان به خدمات متنوع می‌شوند، بلکه با جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، زمینه‌ساز تحول در مدیریت شهری و افزایش بهره‌وری منابع نیز خواهند بود.
وی تأکید کرد که تأخیر در اجرای چنین پروژه‌هایی، فرصت‌های ارزشمند توسعه را از شهر و شهروندان سلب می‌کند و لازم است با جدیت و هماهنگی بیشتر، مسیر اجرای آن‌ها هموار گردد. انتفاع شهر و شهروندان نباید درگیر موانع اجرایی و اداری شود. پروژه‌هایی نظیر باغ ماهان و ساماندهی شن‌چاله‌ها باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شده و وارد فاز اجرایی شوند.
در پایان این نشست، مقرر شد اقدامات لازم جهت تسریع در اجرای پروژه‌ها با محوریت شهرداری‌های مناطق مربوطه و سازمان سرمایه‌گذاری پیگیری شود و روند هماهنگی با سرمایه‌گذاران نیز با هدف بهره‌برداری به‌موقع از طرح‌ها تقویت شود.