به گزارش همشهری آنلاین، خیارهای برداشتشده از مزارع «زوارم»، بهصورت مستقیم وارد مرحله فرآوری شده و به خیارشور تبدیل میشوند. طبق آمارهای موجود، سالانه بیش از ۳۵۰۰ تُن خیارشور در این روستا تولید میشود و بالغ بر ۶۰ درصد جمعیت محلی از طریق فعالیت در این حوزه، امرار معاش میکنند.
در ماههای مرداد و شهریور، «زوارم» به یکی از فعالترین مراکز فرآوری خیار در کشور تبدیل میشود. در این بازه زمانی، بیش از ۳۵ کارگاه سنتی با مشارکت مستقیم اهالی روستا، اقدام به تولید و عرضه این محصول سنتی و پرطرفدار به بازارهای داخلی میکنند.