مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از آغاز اعطای وام‌های ۱.۲میلیاردی و ۳۵۰میلیون تومانی به خریداران تاکسی‌های برقی از امروز خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین، شادی مالکی درباره پرداخت وام‌های ۱.۲ میلیارد تومانی به خریداران تاکسی‌های برقی، اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، زمینه پرداخت وام یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی به خریداران تاکسی‌های برقی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه "تاکسیران‌ها از امروز با ارائه مدارک و تضامین مورد نیاز، می‌توانند برای دریافت وام اقدام کنند. "، ادامه داد: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان وام از سوی دولت و ۳۵۰ میلیون تومان وام توسط شهرداری به متقاضیان خرید تاکسی‌های برقی به‌طور همزمان ارائه می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران تصریح کرد: هزینه اسقاط تاکسی فرسوده تاکسیران‌ها حدود ۱۴۰ میلیون تومان است و با ارائه وام‌های مذکور، تاکسیران‌ها می‌توانند با کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان آورده، تاکسی برقی خریداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به همکاری خوب بانک شهر و تسهیل ارائه خدمات به تاکسیرانها، متصدیان پرداخت وام از امروز در سازمان تاکسیرانی مستقر می‌شوند و متقاضیان برای تشکیل پرونده نیازی به مراجعه به بانک ندارند.

مالکی ادامه داد: بعد از تشکیل پرونده و ثبت درخواست، وام به‌سرعت به تاکسیرانها تعلق می‌گیرد و کمتر از یک ماه تاکسی برقی به آنها ارائه خواهد شد، اسقاط تاکسی فرسوده نیز در مرحله آخر انجام می‌شود تا ارائه خودروی جدید به‌صورت «کلید به کلید» باشد.

منبع: تسنیم