تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰

سخنگوی شورای شهر تهران در مراسم تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین، گفت: مراسم با شور و شعور تشییع پیکر این شهیدان نشان داد که جریان مقاومت، پویاست و با قوت، تداوم دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا نادعلی، با حضور در مراسم با عظمت تشییع شهدای مقاومت در بیروت با بیان این که امیدوارم در هر جای عالم که هستیم نسبت به پدیده مقاومت و سلحشوری مردم حزب الله علاقه خود را ثابت کنیم، تاکید کرد: «برای ما مردم ایران این مراسم به جهت علاقه به این دو شهید از این منظر که بر گردن مسلمانان به واسطه حمایت از آرمان فلسطین حق دارند، مهم است. امیدواریم که اتحاد زیر سایه ولایت رهبری و در آستانه ظهور حضرت حجت(عج) مایه پیروزی امت اسلامی شود.»

مراسم رسمی تشییع پیکرهای شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی‌الدین» در بیروت با حضور گسترده ملت لبنان و هیأت‌های خارجی برگزار و پیکرهای این ۲ شهید، با شور و عظمت توسط خیل عظیم جمعیت بدرقه شد.

منبع: همشهری آنلاین