رئیس‌جمهوری و هیأت همراه روزهای سوم و چهارم بهمن مهمان خوزستانی‌ها بودند. همزمان با این سفر یک نظرسنجی از مردم خوزستان درباره مهم‌ترین مطالبه‌هایشان انجام شد.

به گزارش همشهری ‌آنلاین رفع مشکلات زیست‌محیطی مثل آلودگی هوا، ریزگردها و فرونشست زمین در میان دغدغه‌های مردم با ۶/۳۳درصد بیشترین آمار را به‌خود اختصاص داده بود و بعد از آن مواردی ازجمله عدم
‌به کارگیری نیروهای بومی در صنایع نفتی و پتروشیمی، رفع مشکل سیستم دفع فاضلاب شهری، رفع مشکلات کشاورزی و مقابله با شیوع آسیب‌های اجتماعی مطرح شده بود. مهم‌ترین مشکلات زیرساختی شهر و روستا از زبان مردم نیز به حمل‌ونقل، راه، بهداشت و درمان، آب، گاز، برق، امکانات آموزشی، شبکه فاضلاب، فضای فرهنگی، مخابرات و امکانات تفریحی و ورزشی اختصاص داشت.

۳ اقدام مهم برای استان

نظرسنجی از مردم خوزستان درباره مهم‌ترین اقدامات در استان هم به ۳مورد خلاصه شده بود. ۴۴درصد به آباد کردن استان و ایجاد زیرساخت رأی دادند. ۷/۳۶درصد خواستار ایجاد اشتغال (ساخت کارخانه، پالایشگاه و راه‌اندازی صنایع) شدند. ۳/۲۴درصد نیز خواسته خود را در مهار تورم خلاصه کردند که مواردی از جمله معیشت، حل مشکل اقتصادی، افزایش درآمد مردم و رفاه اجتماعی را شامل می‌شود.