مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران گفت: راه حل آلودگی هوای تهران توسعه حمل و نقل پاک است و شهرداری تهران در این زمینه عملکرد بسیار خوبی داشته است.

همشهری آنلاین: محمدصابر باغخانی پور در آیین افتتاح ۸۰۰ خانه محیط زیست، با بیان اینکه شهردار تهران به طور جدی پیگیر مباحث انرژی های تجدیدپذیر و کاهش مصرف انرژی است، افزود: مشکل هوای تهران یا دوچرخه و اسکوتر حل نمی‌شود و نیازمند کارهای بنیادی است.

او با بیان اینکه عملکرد شهرداری در این دوره در حوزه توسعه حمل و نقل پاک و تزریق وسایل نقلیه برقی به ناوگان حمل و نقل، بسیار خوب بوده است، اضافه کرد: هوای پاک از وظایف شهرداری نبوده و وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست است اما شهرداری تهران هر تکلیفی در قانون هوای پاک داشته انجام داده و جزو دو سه دستگاهی است که بهترین عملکرد را در قانون هوای پاک داشته است.

باغخانی با تاکید بر اهمیت مردم‌پایه بودن فعالیت‌های محیط زیستی، افزود: این دوره از مدیریت شهری بحث محیط زیست را اولویت اول خود می‌داند کمااینکه تا این لحظه ۴۱۷۶۹ نفر را در این زمینه آموزش دادیم.

مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران، از کیفیت‌بخشی به خانه‌های محیط زیست همراستا با افرایش تعداد این خانه‌ها خبر داد و اعلام کرد: آموزش مسئولان خانه های محیط زیست آغاز شده و فعالان و روسای خانه‌های محیط زیست ناظرین پروژه‌های شهری میشوند یعنی ما برای ارتقا محیط زیست شهری به فعالان خانه‌ها اتکا خواهیم کرد.

منبع: همشهری آنلاین