اگر وعده دولت سیزدهم برای تامین ۴هزار مگاوات نیروی برق خورشیدی محقق شود، ایران گام بسیار بلندی در مسیر بهره‌مندی از انرژی‌های تجدیدپذیر برخواهد داشت.

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: کمبود انرژی یکی از معضلات سال‌های اخیر کشور شده است. فزونی گرفتن تقاضا بر عرضه در مصرف بنزین، گاز، برق و سایر منابع انرژی، دولت سیزدهم را در حالت اضطراری تامین منابع جدید انرژی قرار داده است. دولت سیزدهم بزرگترین گام را در همه دولت‌های پس از انقلاب برای بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر برداشته است؛ پروژه‌هایی که در صورت بهره‌برداری در موعد مقرر صرفه اقتصادی و آثار مثبت محیط زیستی برای کشور خواهد داشت.

در حال حاضر نیروگاه‌های خورشیدی هند با تولید برق به میزان بالغ بر ۷هزار مگاوات حرف اول در بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر در کل دنیا می‌زند.

چین با رقمی نزدیک به ۵هزار و ۶۰۰مگاوات تولید برق خورشیدی در رتبه دوم دنیا قرار دارد.

بقیه کشورها زیر ۲هزار مگاوات تولید برق خورشیدی دارند.

اگر وعده دولت سیزدهم برای تامین ۴هزار مگاوات نیروی برق خورشیدی محقق شود، گام بسیار بلند ایران در بهره‌مندی از انرژی‌های پاک و ارتقای جایگاه آن تا رتبه سوم دنیا محسوب می‌شود.

عملیات احداث ۴هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور ۴دی‌ماه با حضور رئیس‌جمهور و وزیر نیرو آغاز شد تا در پیک مصرف برق در سال ۱۴۰۳ به شبکه سراسری متصل شود.