به گزارش همشهری آنلاین، مهدی بابایی با بیان اینکه بر اساس مصوبه بهبود خدمات آتشنشانی در شورای شهر تهران بررسی وضعیت ساختمانهای ناایمن به مناطق ۲۲ گانه و نواحی ۱۲۳گانه شهرداری تهران واگذار شده است، گفت: ما در کنار شهرداری به صورت ویژه پیگیر هستیم که تشکیل پرونده قضایی برای ساختمانهای ناایمن صورت بگیرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: ظرف یک یا دو هفته آینده سازمان آتشنشانی اولین ارزیابی خود را از مناطق و نواحی در خصوص وضعیت ساختمانهای ناایمن ارائه میدهد و این ارزیابی در بررسی عملکرد مدیران نواحی و مناطق مورد استناد قرار خواهد گرفت.
وی با تأکید بر اینکه برآورد ما این است که بخش عمدهای از ۹۳ ساختمان ناایمن تا پایان امسال تعیین تکلیف شود، گفت: با این وجود میطلبد که مناطق و نواحی، پروندههای این ساختمانها را از قوه قضاییه پیگیری کنند؛ چراکه تنها ارسال پرونده به دستگاه قضایی کافی نیست و نمیتوان با خیال راحت منتظر بود که مدعیالعموم، متخلفان را پای کار بیاورد پس بنابراین باید مورد پیگیری ویژه قرار بگیرد.
بابایی با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت پرونده ساختمانهای ناایمن باید سرعت بیشتری بگیرد، گفت: اینکه ارزیابی مناطق و نواحی به صورت ۶ ماهه انجام میشود، به این دلیل است که تفاوت بین مدیرانی که به طور ویژه شرایط را پیگیری میکنند با مدیرانی که این موضوع از اولویتهای آنها نیست، مشخص شود.
عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: فرآیند خروج اسامی ساختمانهای ناایمن از لیست ۹۳ فقره پرونده در حال انجام است و بیش از ۲۰ ساختمان در روزهای اخیر از این لیست خارج شدهاند.
وی افزود: ساختمانهایی که ۵۰ تا ۶۰ درصد ایمنیسازی شدهاند، از لیست ساختمانهای بحرانی خارج میشوند و در دستهبندیهای بعدی قرار میگیرند؛ اما ایمنی کامل آنها زمانی است که تأییدیه ایمنی را دریافت کنند. پیگیریهایی خوبی در این بخش صورت میگیرد؛ البته آنچه دغدغه ماست ساختمانهای میانخطر و پرخطر هستند و با توجه به پیگیریها، در بخش ساختمانهای بسیار پرخطر دغدغه چندانی وجود ندارد.
دادستانی کل کشور، دوم خردادماه امسال لیست ساختمانهای ناایمن از نظر نقص اطفای حریق و مسئولیت آتشنشانی را منتشر کرد و بر این اساس ۹۳ ساختمان، ناایمن اعلام شدند.