یک شرکت دانش‌بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اقدام به طراحی و تولید دستگاه‌های آسیاب‌کن با بهره‌گیری از علم متالوژی کرده است. این محصول برای فرآوری مواد غذایی در قالب تولید پودر، کره‌گیری و ارده‌گیری به کار گرفته می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان،  امیر کریمیان، مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه سعی کردیم که تجربه به دست آمده در این زمینه را تبدیل به محصول کنیم، اظهار کرد: «تجربه و دانایی برگرفته از نیاز بازار و علم متالوژی به توانایی و تولید دستگاه‌های آسیاب‌کن تبدیل شد.»

او ادامه داد: «افزایش میل به طب سنتی، ترغیب به خرید دستگاه‌های آسیاب کن را به همراه داشت و تنوع‌بخشی به مدل‌های محصولات به لحاظ کیفیت و قیمت باعث ایجاد بازار رقابتی محصولات این شرکت شده است.»

کریمیان با اشاره به طیف گسترده‌ای از محصولات این شرکت، تصریح کرد: «محصولات در ابعاد آسیاب‌های صنعتی، خانگی و ۵ مدل آسیاب‌های رومیزی تولید می‌شود که دستگاه‌های کره‌گیر مانند کره بادام زمینی و یا کره فندق نمونه‌هایی از آن است که اغلب محصولات در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شده است.»

او کیفیت محصولات را در این چندساله اخیر ثابت شده دانست و افزود: «این محصولات به خوبی توانسته جوابگوی نیاز بازار باشد که کیفیت منحصر به فرد جنس تیغه به وسیله بهره‌گیری از علم متالوژی و همچنین مکانیزم مشخص این دستگاه‌ها وجه امتیازی برای آنها محسوب می‌شود.»