تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۸

به شما آقای محترم خانه که طبق برنامه همیشگی‌تان هر دوهفته یک‌بار به دنبال مطلب مربوط به آشپزی مردانه می‌گردید، مژده می‌دهیم که با نزدیک‌شدن به روز پدر، قراراست این هفته شما به هیچ‌وجه آشپزی نکنید.

خانم خانه حتی اگر شاغل هم باشد و دیرتر از شما به خانه برسد، با یک غذای خوشمزه و سریع ازشما پذیرایی می‌کند. حالا با خیال راحت بروید و استراحت کنید تا خانم به خانه برگردد.

اما شما خانم خانه، این هفته را هم زحمت بکشید و این یک وعده غذای سریع را هم خودتان بپزید. غذای پیشنهادی ما، کتلت است که به شیوه متفاوتی با آنچه تابه‌حال درست کرده‌اید، آموزش داده می‌شود.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- گوشت چرخ‌کرده؛ 450 گرم
- گشنیز خردشده؛ یک‌ونیم قاشق سوپ‌خوری
- خمیر داخل یک عدد نان فانتزی بزرگ؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- سیر؛ 5 حبه (ریز رنده شود)
- پیاز؛ یک عدد (رنده شود)
- آب 2 عدد لیموترش
- پودر فلفل قرمز؛ یک قاشق چای‌خوری
- پودر کاری؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- رب گوجه‌فرنگی؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- تخم‌مرغ؛ یک عدد
- دارچین و زردچوبه؛ (هرکدام، نوک قاشق چای‌خوری)
- روغن؛ مقداری برای سرخ‌کردن
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم

  روش پخت:

1 – یک کاسه متوسط آماده کنید و گوشت چرخ‌کرده را همراه گشنیز، خمیر خشک و خردشده نان، پیاز، سیر، آب لیموترش، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها در آن بریزید و مواد را خوب ورز دهید. سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ را در کاسه کوچکی باهم مخلوط کرده، به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: اگر احساس کردید که مایه کتلت چسبندگی کافی را ندارد، کمی خمیر خشک نان به آن اضافه کنید.

2 – تابه نچسبی آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز بگذارید تا داغ شود. حالا دست‌تان را نمدار کرده، مقداری از مایه کتلت را در کف دست به شکل دایره تبدیل کنید و در روغن قرار دهید. پس از اینکه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو کنید.
زمان لازم برای آماده‌سازی مواد: 8 دقیقه
زمان لازم برای پخت کتلت: 10 دقیقه

برچسب‌ها