مسیر ارتباطی اسالم در استان گیلان به خلخال در استان اردبیل که شامگاه پنجشنبه به دلیل بارش شدید برف مسدود شده بود، صبح جمعه بازگشایی شد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان با اشاره به امدادرسانی راهداران به ۷۸ خودرو گرفتار در برف افزود: محور اسالم به خلخال که شب گذشته به دلیل بارش شدید برف و کولاک مسدود شده بود، بازگشایی شد و رفت و آمد در آن با زنجیر چرخ و وسایل ایمنی ادامه دارد.

فریبرز مرادی درباره وضعیت بارش برف در محورهای مواصلاتی گیلان افزود: در حال حاضر غیر از محور پونل - خلخال همه راه های اصلی و شریانی استان باز است و راهداران در حال بازگشایی محورهای فرعی و روستایی هستند. ۲۴۷ راهدار با استفاده از ۱۵۲ دستگاه انواع ماشین‌های سنگین و نیمه سنگین کار برفروبی محورها را ادامه می‌دهند.

وی از بارش ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر برف در محورهای رضوانشهر خبر داد و گفت: در محورهای شهرستان رشت ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتر، تالش ۴۰ تا ۴۵، محورهای رودبار ۱۵ تا ۴۰، لاهیجان ۱۵، فومن ۲۵، ماسال ۲۰، شفت ۱۵ تا ۲۵، سیاهکل ۱۰ تا ۹۰، آستارا ۲۰ تا ۳۰، آستانه اشرفیه ۳۰، رودسر  ۱۵ تا ۷۰ و املش ۴۰ تا ۶۰ سانتیمتر برف باریده است. مجموع برفروبی های ۲۴ ساعت گذشته ۶۸۸ کیلومتر و حجم کل برفروبی ها یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب بوده است.