تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶

برداشت زعفران از سطح ۵ هکتار از اراضی شهرستان کازرون در استان فارس آغاز شده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، کارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی کازرون گفت: با توجه به میانگین عملکرد چهار کیلوگرمی تولید محصول زعفران در هر هکتار، پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰ کیلوگرم زعفران خشک در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.

زهراپناه با اشاره به اینکه زعفران برداشت شده از کیفیت بالایی برخودار است، افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی برداشت این محصول از اواسط آبان آغاز و تا اوایل دی ماه ادامه دارد.

وی عنوان کرد: کشت گیاه زعفران به علت نیاز آبی کم، امکان بهره برداری به مدت ۷ تا ۱۰ سال در یک نوبت کشت، رشد در زمین‌های شنی و رسی و تحمل گیاه در برابر آفات و بیماری‌ها را دارد.

همچنین قدرت ماندگاری محصول به مدت طولانی، عدم نیاز به ماشین‌های زراعی سنگین و اشتغال زایی در شهرستان کازرون از فواید کشت زعفران در این شهرستان است.

کارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی کازرون بیان کرد: این شهرستان دارای اقلیم مناسبی برای کاشت زعفران است که به لحاظ مزایای اقتصادی و نیاز به آب کم، کشت این گیاه گزینه مطلوبی برای تغییر الگوی کشت در منطقه است.

این کارشناس جهاد کشاورزی کازرون گفت: کشاورزانی که تمایل به کشت گیاهان با نیاز آبی کم دارند می‌توانند با استفاده از تسهیلات مربوطه در تغییر الگو کشت اقدام کنند.

برچسب‌ها