تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱

جانشین پلیس راه استان همدان گفت: واژگون شدن یک دستگاه سواری پراید در جاده لالجین - طاهرلو شهرستان بهار یک کشته و یک مجروح بر جا گذاشت.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سرهنگ غلامعلی همایی بیان کرد: این سانحه رانندگی شب گذشته در مسیر فرعی گنبدان واقع در شهر لالجین رخ داد. خودرو پراید به‌علت ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه و سرعت غیرمجاز از مسیر اصلی خارج شد و پس از واژگون شدن چند غلت خورد. راننده ۶۰ ساله پراید در این سانحه جان خود را از دست داد و زن ۵۰ ساله به شدت مجروح و به بیمارستان بعثت شهر همدان منتقل شد.

جانشین پلیس راه استان همدان اظهار داشت: با توجه به خیس و لغزنده بودن جاده‌های استان همدان به رانندگان توصیه می‌شود با سرعت مطمئن تردد کنند. میزان واژگونی خودرو در جاده‌های این استان ۱۵ درصد از میانگین کشوری بیشتر است و سهم واژگونی در همدان به ۵۲ درصد می‌رسد.

برچسب‌ها