مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بیش از ۳۵ هزار بازدید از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و محیط‌های کاری و کارگری از ابتدای شروع گام دوم فاصله‌گذاری اجتماعی انجام شده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علیرضا نوروزیان افزود: بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای از ابتدای شروع گام دوم فاصله‌گذاری اجتماعی که از تاریخ ۳۰ فروردین‌ماه سال جاری آغاز شده است ۳۵ هزار ۴۰۱ بازدید از این مراکز انجام داده‌اند.

وی افزود: از این تعداد، ۱۱۷ مرکز به علت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پلمب و ۴۴۱ امکنه دیگر نیز اخطاریه دریافت کرده‌اند.

مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: فقط اخذ کد رهگیری به منظور فعالیت در راستای حفظ و سلامت مدیران و شهروندان کفایت نمی‌کند، بلکه انتظار می‌رود مدیران و مالکین تمامی صنوف قبل از اخذ کد رهگیری از سامانه وزارت بهداشت، پروتکل مربوطه را دریافت و به دقت مطالعه کرده و در حین فعالیت نسبت به اجرایی شدن پروتکل‌ها در محل کار خویش اقدام کنند.