تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی لرستان گفت: کرونا باعث شد که تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت ساخت‌وساز استان فعال باشد.

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، محمدحسین شفیع‌پور سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت بیان کرد: پس از سال ۹۲ شاهد رکود در بازار ساخت و ساز کشور بودیم و همین موضوع مشکلات زیادی را برای کارگران ساختمانی ایجاد کرد.

وی ادامه داد: در سال ۹۸ شاهد رونق ساخت و ساز در لرستان بودیم. این رونق به علت سیل ۹۸ در استان بود اما با شیوع کرونا رکود بازار به شدت افزایش یافت به طوری که در حال حاضر تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت ساخت و ساز لرستان فعال است.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمان لرستان تصریح کرد: در استان حدود ۲۸ هزار کارگر ساختانی بیمه‌شده داریم که این تعداد ۷۰ درصد جمعیت کارگران ساختمانی لرستان هستند.

شفیع‌پور گفت: مهم‌ترین مشکل فعلی بحث بیمه شدن این افراد بوده که دولت مدتی است که به این حوزه سهمیه‌های محدود اختصاص می‌دهد. یکی دیگر از مشکلات حوزه کارگران ساختمان تعلق نگرفتن بیمه بیکاری به این افراد بوده که امیدواریم دولت برای حل این مشکلات تدابیری اتخاذ کند.