تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: در ایام نوروز ۹۹ و در اسفندماه سال گذشته بیش از یک‌هزار تن کالاهای اساسی در سطح استان توزیع شده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا،  علی تشنه دل با اعلام این خبر اظهار کرد: در روزهای شیوع ویروس کرونا و با هدف تنظیم و مدیریت بازار در این بحران، از ابتدای اسفندماه سال گذشته و در ایام نوروز ۹۹ در حدود یک‌هزار و صد تن انواع کالاهای اساسی در فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی در سطح استان توزیع شده است.

وی با اشاره به گستردگی تقاضای کالاهای اساسی در این ایام  بیان کرد: به دلیل پاسخگویی به تقاضای هم استانی‌ها، ۸۰ تن گوشت منجمد گوساله، ۸۰ تن مرغ منجمد و همچنین بیش از ۳۵ تن مرغ گرم در روزهای نوروز ۹۹ در سطح عرضه توزیع شده است.

این عضو کارگروه تنظیم بازار استان سمنان اضافه کرد: در ایام نوروز امسال و برحسب ضرورت و با توجه به نیاز مردم، میزان ۱۵۰ تن سیب و ۲۷۰ تن پرتقال تنظیم بازار برای رفع نیاز مردم در سطح استان عرضه شده است.

تشنه دل با توجه به توزیع گسترده کالاهای طرح تنظیم بازار در سطح استان اظهار کرد: در اسفند ماه سال گذشته و در ایام نوروز ۲۵۰ تن برنج هندی، ۲۳۰ تن برنج پاکستانی، ۴۲۸ تن شکر برای رفع نیاز هم استانی‌ها به کالاهای اساسی در سطح فروشگاه‌های زنجیرهای و عرضه کالاهای اساسی توزیع شده است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان افزود: از اوایل اسفندماه سال گذشته برنامه تنظیم بازار در سطح استان آغاز شد که هنوز هم ادامه دارد و با توجه به شیوع ویروس کرونا توزیع کالاهای اساسی در سطح استان متوقف نشد و در بخش تامین و توزیع اقلام ضروری مردم اقدامات خوبی صورت پذیرفت که البته بخشی از آن با وجود اتفاقات مربوط به شیوع کرونا تعدیل یا خذف شد که یکی از این برنامه‌ها برگزاری نمایشگاه‌های بهاره بود.

دبیر کارگروه تنظیم بازار استان اضافه کرد: در طول این مدت البته توزیع کنندگان مواد غذایی به هیچ عنوان با محدودیت و ممنوعیتی مواجه نبوده و بدن وقفه به کار خود ادامه دادند و هیچ یک از دستورالعمل های فاصله‌گذاری اجتماعی خللی در کار آنان به وجود نیاورده است.

برچسب‌ها