رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل گفت: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان با مثبت شدن نتیجه آزمایش یک بیمار در زابل به چهار نفر افزایش یافت.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر هادی میرزایی یکشنبه ۱۱ اسفند افزود: فردی که نتیجه آزمایش آن مثبت شده ساکن شهرستان زابل بوده که سفری به قم داشته است.

وی ادامه داد: این فرد با علائم ویروس کرونا چند روز اخیر در بیمارستان تنفسی زابل بستری و پس از بهتر شدن وضعیت جسمانی از بیمارستان مرخص شد و همچنان مراقبت‌های تیم‌های بهداشتی این دانشگاه از این فرد در منزل تداوم دارد.

این مسئول بیان کرد: هم‌اینک بیمارستان تخصصی تنفسی زابل با امکانات و تجهیزات کامل با وجود به بهره‌برداری نرسیدن رسمی در حال پذیرش بیماران مشکوک به ویروس کرونا در شمال سیستان و بلوچستان است. همچنین دانشگاه علوم پزشکی زابل علاوه‌بر آموزش همه گروه‌ها، تدابیر بهداشتی را در مرز میلک با کشور افغانستان تشدید کرده است.

پیشتر نمونه آزمایش کرونا ۲ شهروند در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و یک شهروند تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از سوی وزارت بهداشت و درمان مثبت اعلام شده بود.

آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ایران تا ظهر یکشنبه (یازدهم اسفند) به ۹۸۷ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۵۴ نفر رسیده است همچنین۱۷۵ نفر از مبتلایان بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.