همشهری آنلاین: مسابقات تنیس قهرمانی پسران کشور با قهرمانی تهران در بخش تیمی و قهرمانی رهام عباسی و امیرعلی قوام در بخش انفرادی پایان یافت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون تنیس، در پنجمین روز رقابت‌های قهرمان کشوری تنیس پسران در آذربایجان شرقی، تنیسورها در فینال بخش انفرادی و مرحله نیمه نهایی بخش تیمی به مصاف یکدیگر رفتند.

در فینال رده سنی زیر ۱۲ سال امیرعلی قوام با نتیجه (۴-۶ و ۴-۶ ) آریو جوادی را شکست داد و صاحب عنوان قهرمانی شد و در رده سنی زیر ۱۴ سال رهام عباسی با نتیجه ( ۰-۶ و ۴-۶) سهراب دکمه‌چین را مغلوب کرد و عنوان قهرمانی این رده را از آن خود کرد.

این مسابقات در بخش تیمی نیز برگزار شد و نمایندگان آذربایجان غربی الف، آذربایجان شرقی ، تهران و توابع تهران برای حضور در فینال بازی‌ها به مصاف یکدیگر رفتند.

در نخستین دیدار مرحله نیمه نهایی آذربایجان غربی الف با نتیجه ۳ بر صفر آذربایجان شرقی را شکست داد و تهران با همین نتیجه برابر توابع تهران به پیروزی رسید تا تکلیف تیم‌های صعود کننده به فینال این بخش مشخص شود.

سپس تیم‌های تهران و آذربایجان غربی برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف یکدیگر رفتند و در نهایت نماینده تهران موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر حریف خود را از پیش رو بردارد و عنوان قهرمانی را از آن خود کند. تیم‌های آذربایجان شرقی و توابع تهران نیز سوم مشترک شدند.

سرداوری مسابقات بر عهده حمید رضایی بود.