همشهری آنلاین: لقمه‌های پیتزای فرفره‌ای معطر به عطر پونه و سیر را به راحتی در منزل تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.

  • مواد لازم

خمیر پیتزا: به میزان لازم

سس مارینارا: یک سوم فنجان

پونه تازه و خرد شده: يك قاشق غذاخوري

سیر خرد شده: يك حبه

موزارلا رنده شده: نصف فنجان

پپرونی باریک اسلایس: 30-24 برش

پارمزان نرنده شده: 2 قاشق غذاخوري

کنسرو ذرت: نصف فنجان

  • طرز تهیه :

در این مقاله شما را با طرز تهیه لقمه‌های پیتزای فرفره‌ای آشنا می‌کنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود .

خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده به قطر 3 - 4 میلیمتر به اندازه‌ی مستطیلی 22 * 30 سانتی باز کنید.

روی سطح خمیر مارینارا کشیده و رویش پونه و سیر بپاشید .

روی سطح خمیر را با موزارلا پوشنده و رویش برش‌های پپرونی بچینید و از سمت طولانی‌تر شروع به رول کردن خمیر کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند .

رول خمیر را از یخچال بیرون آوده و به اندازه 2 و نیم - 3 سانتی برش زده و از قسمت برش خورده روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید بچینید و روی هر کدام مقداری پنیر پارمزان بپاشید و به مدت 20- 16 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و طلایی شوند . بعد از 5 - 7 دقیقه زیر پیتزاها را چک کنید که نسوزند .

5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیافتند و به همراه سس مارینارا سرو نمایید .

http://www.akairan.com