همشهری آنلاین: شیرینی نوروزی یکی از خوراکی‌های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه‌ای است. یکی از بهترین شیرینی‌ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی بادامی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

  • مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی

آرد: 220 گرم

آرد برنج :يك و نيم قاشق سوپ‌خوری

پودر شکر: 60 گرم

پودر بادام: 2 قاشق غذاخوری

کره خرد شده: 180 گرم

شکلات: برای تزئین

دمای فر: 180 درجه سانتی‌گراد

زمان پخت : 15 دقیقه

  • روش تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه‌ای الک می‌کنیم.

کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می‌دهیم.

از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می‌دهیم و یا خمیر را گرد می‌کنیم

شیرینی‌ها را کف سینی می‌چینیم و در فر قرار می‌دهیم.

در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

منبع: mamisite.com