- مواد لازم:
آرد: 2 پیمانه سرخالی
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
پودر قند: نصف پ (100 گرم)
روغن مایع یا کره: يك پیمانه
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل: يك قاشق چایخوری
پودر قند و هل مخلوط: یک دوم پیمانه (تزیین )
مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین
- طرز تهیه:
روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم يك عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد.
سفیدهها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیدهها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم.
توی فر مدت 20 دقيقه با دماي 180درجه سانتیگراد قرار ميدهيم.
بعد از پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم
ميتوانيد بعد 10 دقیقه پخت بیرون آورده و وسط آنها مارمالاد بریزید و 10 دقیقه دیگر بگذاريد بپزد یا بعد پخت وسط آنها ژله مغزي بريزيد.
http://jadoykalamat.ir