همشهری آنلاین: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: وجود چند کیلومتر ساحل دریا برای هر کشوری سرمایه ملی به حساب می‌آید اما ایران از پنج هزار و ۷۰۰ کیلومتر ساحل خود نتوانسته استفاده لازم را انجام دهد.

به گزارش مانا، علی اوسط هاشمی در کارگاه آموزشی آلودگی‌های دریایی و روش‌های کنترل آن در چابهار گفت: بهره‌برداری از دریا باید آگاهانه و مبتنی بر اصول علمی باشد تا به محیط زیست دریایی آسیبی نرسد.

وی بیان کرد: برگزاری این کارگاه آموزشی می‌تواند نقش مثبتی را در عملکرد مدیران منطقه‌ای در رابطه با محیط زیست ایفا کند.

وی تاکید کرد: سواحل مکران و دریای عمان اهمیت زیادی برای ایران اسلامی دارد و همه باید برای جلوگیری از آلودگی آن تلاش کنند و راهکارهای لازم برای کنترل آلودگی‌های زیست محیطی را به قشرهای مختلف آموزش دهند.

استاندار گفت: سازمان‌های غیردولتی باید توسط محیط زیست و فرمانداران شکل گیرد تا از آسیب رسیدن بیشتر به سواحل جنوب استان جلوگیری کنند.

هاشمی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌ها و کمبود نزولات جوی در کشور، آینده از آن استان سیستان و بلوچستان خواهد بود زیرا به آب‌های آزاد و دریای عمان متصل است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: بیش از 300 هزار نفر در 29 سونامی اتفاق افتاده در کشور کشته شدند که این زنگ خطری برای ایران اسلامی است.