تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۸

همشهری آنلاین: کیک موز و کیوی را به عنوان دسری خوشمزه و یا عصرانه همراه با چای میل کنید.

مواد لازم:

موز رسیده: 3 عدد

روغن زیتون یا روغن نارگیل: 45 گرم

تخم مرغ: يك عدد

کیوی: 2 عدد

شکر قهوه‌ای: 3 قاشق سوپ‌خوري

آرد: 180 گرم

شکلات چیپسی: 20 گرم

بیکینگ پودر: يك دوم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه:

1- ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. موزها را پوست بگیرید سپس آنها را خردکنید. یک عدد از کیوی را پوست بگیرید و آن را خرد کنید سپس آن را کنار بگذارید.

2- در یک کاسه مناسب موز و کیوی‌های خردشده، تخم مرغ و روغن را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا شکر، آرد، بیکینگ پودر و شکلات چیپسی‌ها را هم به مواد اضافه کنید. با همزن مناسب یا با یک همزن چوبی همه مواد را به آرامی هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا مایه کیک شما آماده شود.

3- اکنون داخل قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی در منزل ندارید به جای آن می‌توانید قالب را چرب کنید و سپس کف آن را آرد بپاشید. حالا مایه کیکی را که آماده کرده‌اید، داخل قالب بریزید.کیوی دیگر را با پوست یا بدون پوست بسته به نوع سلیقه‌تان به صورت ورقه‌ای خرد کنید و روی کیک بچینید. حالا قالب را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید که بپزد. برای اطمینان از پخت کیک یک عدد خلال دندان یا چنگال را وسط کیک فرو کنید، اگر کاملا تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است.

4- اکنون می‌توانید قالب را از فر خارج کنید. حالا کمی صبر کنید تا کیک سرد شود و راحت‌تر بتوانید آن را از قالب جداکنید. کیک را از قالب درآورید، به صورت دلخواه برش داده و سرو کنید.