تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰

همشهری آنلاین – شهره فرجی: دستور تهیه این فلفل دلمه‌ای شکم پر برای شش نفر تهیه شده و زمان آماده‌سازی آن یک ساعت و سی و پنج دقیقه است.

مواد لازم:

برنج نپخته دانه بلند: يك سوم پيمانه

آب: دو سوم پيمانه

فلفل دلمه‌اي سبز بزرگ: 4 عدد

گوشت چرخ كرده: نيم كيلو

كرفس خرد كرده: يك چهارم پيمانه

پياز خرد كرده: دو قاشق غذاخوري

نمك: نصف قاشق چاي‌خوري

كمي فلفل سياه

سس كچاپ: يك چهارم پيمانه

گوجه فرنگي خرد شده متوسط: يك عدد

شكر: يك قاشق چاي‌خوري

برگ خشك شده ريحان: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

سس گوجه فرنگي: يك پيمانه

طرز تهيه:

• برنج را بپزيد.

• در زماني كه برنج در حال پخت است درجه فر را روي 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتي‌گراد تنظيم كرده و گرم كنيد. سر فلفل دلمه‌اي ها را بريده و جدا كنيد. تخم‌ها و اضافات درون فلفل‌ها را بيرون آوريد. درون قابلمه‌اي بزرگ تا حدي كه روي فلفل‌ها را آب بگيرد آب ريخته و بجوشانيد سپس فلفل‌ها را به قابلمه اضافه كرده و به مدت پنج دقيقه آن‌ها را روي حرارت متوسط با درب بسته بجوشانيد. قابلمه را از روي حرارت برداشته و فلفل‌هاي درون آن را در آبكش ريخته و كنار بگذاريد.

• درون تابه‌اي بزرگ، گوشت چرخ كرده، پياز و كرفس را ريخته و به مدت 10- 8 دقيقه يا تا زماني كه گوشت چرخ كرده خوب پخته شود مخلوط را حرارت دهيد (مخلوط را مرتب هم بزنيد).

• برنج، نمك، فلفل، سس كچاپ و سس گوجه فرنگي را به مخلوط درون تابه اضافه كرده خوب هم بزنيد. با قاشق درون فلفل دلمه‌اي‌ها را پر كنيد سپس آن‌ها را در ظرف كم عمقي كه مخصوص پخت فر نيز باشد قرار دهيد.

• در كاسه‌اي كوچك، سس گوجه فرنگي، شكر و ريحان را مخلوط كنيد.

• نصف قاشق از سس فوق را روي هر كدام از فلفل‌ها بماليد.

• ظرف حاوي فلفل‌ها را درون فر كه از قبل با دماي 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتي‌گراد گرم شده، به مدت 40 دقيقه يا تا زماني كه نرم شوند حرارت دهيد.

• 5 دقيقه مانده به انتهاي زمان پخت، پنيرها و مابقي سس‌ها را روي فلفل دلمه‌اي‌ها بريزيد.

http://www.tablespoon.com