تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

همشهری آنلاین- ندا شریف: برای داشتن جوانه‌های مختلف نیازی به داشتن باغ و باغچه نیست. با روشی آسان و داشتن حداقل فضا در گوشه‌ای از آشپزخانه می‌توانید از جوانه‌ها برای درست کردن سالاد بهره ببرید.

وسایل مورد نیاز:

  • شیشه‌های بزرگ سس ترجیحا دهن گشاد
  • پارچه تنظیف
  • چند عدد کش
  • دانه‌های گندم، ماش، عدس، نخود فرنگی یا حتی تخم آفتابگردان


می‌توانید از هر یک از دانه‌های حبوبات استفاده کنید.

استفاده از جوانه عدس با یک سالاد تابستانه، خوش طعم و مناسب است. سعی کنید عدس انتخاب شده ارگانیک باشد. آن را داخل شیشه بریزید. سر شیشه را برای رشد گیاه خالی بگذارید. روی شیشه را با پارچه تنظیف بپوشانید. پارچه را با کش در جای خود ثابت نگه دارید. از روی تنظیف داخل شیشه آب بریزید. بگذارید دانه سه الی چهار ساعت خیس بخورد. بدون برداشتن تنظیف آب را خالی کنید. شیشه را روی اپن آشپزخانه یا کنار پنجره بگذارید تا نور بخورد. دقت کنید جای مورد نظر خیلی سرد نبوده یا در معرض مستقیم آفتاب نباشد.

هر روز باید دانه‌ها را شست تا ضمن مرطوب نگه داشتن مانع از کپک زدن شوید. به این ترتیب که شیشه را از آب پر کنید. آب را دور شیشه بچرخانید به طوری که بین عدس‌ها نفوذ کند. سپس بدون برداشتن پارچه آن را خالی کنید.

بعد از 24 ساعت شاهد بیرون آمدن جوانه‌های سفید خواهید بود. به شستشوی روزانه تا زمان رسیدن جوانه‌ها به اندازه دلخواه ادامه دهید. حداقل سه الی چهار روز را به رشد جوانه‌ها اختصاص دهید.

 قبل از خوردن یا طبخ جوانه‌ها، آن‌ها را از داخل شیشه بیرون آورید. بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید چون در این مرحله آن‌ها رشد کرده به هم فشرده شده‌اند. جوانه‌ها را داخل صافی یا آبکش ریخته، خوب آبکشی نمایید. آن‌ها را با سبزی دلخواه میل کرده یا روی سالاد بریزید.

http://www.care2.com/greenliving

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها