همشهری آنلاین – شهره فرجی: دسر هلو را می‌توانید با بستنی وانیلی میل کنید.

مواد لازم برای 10 نفر:

کره: نصف پیمانه

آرد: یک پیمانه

شکر: 2 پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

کمی نمک

شیر: یک پیمانه

تکه‌های تازه هلو: 4 پیمانه

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

پودر دارچین مقدار دلخواه ( اختیاری)

روش تهیه:

• کره را درون ظرف پخت ذوب کنید.

• آرد، یک پیمانه شکر، بیکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کرده و شیر را به آن اضافه کنید وو تا حدی که مواد خشک نیز مرطوب شوند مخلوط را هم بزنید.

• مخلوط را به کره درون ظرف اضافه کرده ولی آن را هم نزنید.

• درون قابلمه‌ای یک پیمانه باقی‌مانده شکر، برش‌های هلو و آب لیمو را روی حرارت زیاد بگذارید جوش بیاید،‌ مرتب آن را هم بزنید.
• مخلوط درون قابلمه را به مخلوط درون ظرف پخت اضافه کرده ولی هم نزنید.

• در صورت دلخواه روی مخلوط کمی دارچین بپاشید.

• مایه را در حرارت 375 درجه به مدت 45- 40 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شده قرار دهید.

• دسر هلو را می‌توانید هم سرد و هم گرم میل کنید.

http://www.myrecipes.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها