همشهری آنلاین: سوخاری پنیری را به عنوان صبحانه‌ای لذیذ و یا عصرانه‌ای خوشمزه همراه چای میل کنید.

مواد لازم:

خامه: 100 گرم

پنیرخامه‌ای: 100 گرم

پیازچه: 4 قاشق سوپخوری، خرد شده

پنیر گودا و موتزارلا:یک پیمانه، رنده شده

سس خردل: 2 قاشق چای‌خوری

آویشن: یک قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل: به میزان لازم

نان تست: 10 برش

شیر: 4 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ: 2 عدد، زده شده

آرد: به میزان لازم

پودر سوخاری: یک پیمانه

پودر پنیر پارمزان یک‌دوم پیمانه

طرز تهیه:

* خامه، پنیرخامه‌ای، پیازچه‌ی خرد شده، پنیرهای رنده شده، خردل، آویشن و کمی نمک و فلفل را با هم کاملاً‌ مخلوط کنید.

* روی نیمی از نان‌ها را کاملاً با ترکیب پنیرها بپوشانید و یک برش دیگر نان روی آن بگذارید. با دست فشار دهید تا کاملاً‌ به هم بچسبد.

* با چاقوی اره‌ای یا یک چاقوی تیز هر کدام را به 2 یا 4 قسمت مثلثی شکل برش دهید. شیر و تخم‌مرغ ها را با چنگال بزنید تا کاملا صاف و یک دست شود. هر برش را ابتدا در آرد سفید، بعد در مایه شیر و تخم‌مرغ زده شده و در انتها در ترکیب پودر سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید.

* ساندویچ‌های آماده را در سینی و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً‌ جذب شوند. در روغن یا ترکیب کره و روغن مایع سرخ کرده و سرو کنید.

1ـ انرژی کل این دستور 4508 کیلو کالری می‌باشد که 59 درصد آن از کربوهیدرات، 18 درصد آن از پروتئین و 23 درصد آن از چربی تأمین می‌گردد.

 

 

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها