همشهری آنلاین – شهره فرجی: این پنکیک سرشار از کلسیم را در مدت زمان کوتاهی با پنیر سفید تازه و فرآوری نشده تهیه کنید.

مواد لازم:

پنیر سفید تازه: 226 تا 363 گرم

تخم‌مرغ: یک عدد

شکر: ‌2 قاشق سوپ‌خوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

آرد: 3- 2 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری برای غلتاندن

روغن آفتابگردان: مقداری برای سرخ کردن

طرز تهیه:

• پنیر تازه را درون کاسه‌ای ریخته و آن را له کرده و به صورت پوره درآورید.

• نمک، شکر و تخم‌مرغ را به ظرف اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

• 3- 2 قاشق سوپ‌خوری آرد - در صورتی‌ که مایلید پنکیک‌ها سفت‌تر شوند آرد بیشتری اضافه کنید - به مخلوط اضافه کرده و آن‌ها را ورز داده تا به شکل خمیر درآیند.

• با قاشق تکه‌ای از خمیر را برداشته و آن را درون آرد بغلتانید و به شکل توپ خمیری درآورید. این مرحله را چند بار تکرار کرده و چند توپ خمیری درست کنید.

• توپ‌های خمیری را به شکل دایره در کف دست پهن کنید.

• درون تابه‌ای روغن را گرم کرده و پنکیک‌ها را درون آن - هر طرف حدود سه دقیقه - تفت دهید.

• پنکیک‌ها را هم به صورت داغ و هم خنک شده در دمای اتاق می‌توانید با مقداری خامه ترش و یا مقداری شکر میل کنید.

www.enjoyyourcooking.com

منبع: همشهری آنلاین