همشهری آنلاین - شهره فرجی: این دسر را به راحتی تهیه کرده و با انواع نوشیدنی‌‌های تابستانی مانند لیموناد و آیس تی مخلوط کرده و یا جداگانه میل کنید.

مقدار تهیه برای 10- 8 نفر

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

مواد لازم:

هلو: 4 عدد؛ پوست و هسته آن‌ها جدا شود.

شکر: یک سوم پیمانه

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• با استفاده از دستگاه غذاساز، هلوها را به صورت پوره درآورید.

• سپس پوره را با شکر و آب لیمو مخلوط کنید.

• مخلوط پوره را درون ظرف‌های مخصوص یخ (جایخی) ریخته و درون فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

http://www.pauladeen.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها