تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۸

همشهری آنلاین - شهره فرجی: پودینگ موز، یکی از دسرهای پرطرفدار است و طرز تهیه آن بسیار راحت است.

مواد لازم برای 8- 6 نفر:

شیر کم چرب: سه و نیم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه به علاوه یک چهارم پیمانه

آرد ذرت: یک چهارم پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ درشت: دو عدد

یک زرده تخم‌مرغ

پودر وانیل: دو قاشق چای‌خوری

کره: یک قاشق غذاخوری

موز بزرگ: شش عدد

ویفر وانیلی: به قطعات کوچک تقسیم شود.

طرز تهیه:

• درون ظرفی یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم مرغ و زرده تخم‌مرغ را هم بزنید.

• نصف پیمانه شیر به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• مابقی 3 پیمانه شیر را با یک چهارم پیمانه شکر بجوشانید و به تدریج شیر داغ را روی مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید در حالی که مرتب هم ‌می‌زنید، مایه‌ای یک دست و صاف به دست می‌آید.

• مواد به دست آمده را درون قابلمه‌ای، روی حرارت متوسط در حالی که مرتب هم می‌زنید قرار داده تا به غلظت سس مایونز در بیاید.( حدود 5- 3 دقیقه)

• ظرف را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• مایه به دست آمده را از درون یک صافی رد کنید.

• مایه از صافی رد شده را به مدت یک تا دوساعت، یا طی شب درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

برای سرو کردن: درون 8- 6 ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید مقداری ویفر بچینید،‌سپس کمی پودینگ خنک شده روی آن‌ها بریزید و حلقه‌های موز را روی آن‌ها بچینید و مابقی پودینگ را به عنوان لایه آخر روی آن‌ها قرار دهید.

برای تزیین: از خامه و ویفر و موز استفاده کنید.

www.joyofbaking.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها