همشهری آنلاین – شهره فرجی: تمشک تازه و مربای تمشک دو ماده اصلی این ساندویچ هستند.

مواد لازم برای دو نفر:

کره بادام‌ زمینی: یک چهارم پیمانه

مربای تمشک: 2 قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

تمشک تازه: یک پیمانه

طرز تهیه:

• کره بادام زمینی، مربای تمشک و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط کره بادام زمینی را به روی سطح نان زیری و ته نان رویی پخش کنید.

• روی لایه فوق،‌ تمشک‌ها را قرار دهید.

• هر دو نان را به سمت هم فشار دهید تا تمشک‌ها به خوبی روی سطح نان قرار گیرند.

نکته: اضافه کردن پنیر خامه‌ای به دستور فوق، طعم ساندویچ را خامه‌ای‌تر می‌کند.

www.thevisualguide.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها