شهردار تهران درباره آخرین وضعیت بازسازی خانه‌های آسیب دیده از جنگ تحمیلی سوم در پایتخت، از پایان کار واحدهایی خبر داد که در گروه خانه‌های آسیب دیده جزئی و متوسط قرار گرفته بودند.

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی، درباره آخرین وضعیت بازسازی خانه‌های آسیب دیده در جنگ، گفت:ما در موضوع بازسازی خانه های آسیب دیده درجنگ، آسیب‌های وارد شده را به ۴ دسته درجه یک تا ۴ تقسیم کردیم.

وی ادامه داد: خانه‌های آسیب دیده درجه‌های یک و ۲ عمدتا تمام شده است. یعنی از قبل مورد باقی نمانده است، مگر اینکه کسی خودش مراجعه نکرده بودند. عزیزانی هم هستند که مراجعه می کنند و ما نوکری آنها را می کنیم. غیر از اینها، سایر موارد در این بخش تمام شده است.

شهردارتهران افزود: درخصوص خانه‌های آسیب دیده درجه ۳ که نیاز به مقاوم سازی و درجه ۴ که تخریب و نوسازی را شامل می‌شود، دست کم ۲ تا ۲ سال و نیم زمان لازم است.

زاکانی ادامه داد: البته این زمان در بحث مقاوم سازی کمتر بوده و این بخش هم درحال انجام است.

وی تاکید کرد : تمام خانواده‌هایی که در این چهارچوب قرار می گیرند، مبلغ ودیعه مسکن به آنها پرداخت شده و اجازه ماهانه پرداخت می‌شود و هدایایی نیز تقدیم شان شده است تا بتوانند زندگی خودشان را داشته باشند تا زمانی که کارهای مربوط به خانه‌های آسیب دیده این عزیزان به پایان برسد.

منبع: همشهری آنلاین