به گزارش همشهری آنلاین- مجید امانی، با اشاره به تداوم نوسازی و ارتقای ایمنی پلهای عابر پیاده مکانیزه پایتخت گفت: نوسازی پوشش پلیکربنات پلهای عابر پیاده مکانیزه در راستای ارتقای ایمنی تردد شهروندان و بهبود سیمای بصری معابر، با جدیت ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه این طرح از سال ۱۴۰۳ آغاز شده گفت: تاکنون بهسازی و نوسازی پوشش پلیکربنات پل های تیراژه، ۳۰ متری جی، زرند، شهیدان، شاهآبادی، پردیس کیان، بوستان کاظمی، ائمه اطهار، فتح خلیج فارس، بسیج و رسالت -باقری به پایان رسیده است.
مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران افزود: هماکنون عملیات نوسازی در «پل روشندلان» در حال تکمیل است و پل های قصر فیروزه، رسالت-کرمان، بیمارستان شماره ۲ و شهران در برنامه اجرایی قرار دارد.
امانی با تاکید بر اینکه در حال حاضر، ۱۰۱ پل مکانیزه در شهر تهران قرار دارد گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ با واگذاری به سازمان مهندسی و ساختمان، نوسازی کامل۳۱پل(شامل ۱۱۲ یونیت پلهبرقی و ۱۴ آسانسور)، تعمیرات و نوسازی مابقی پلها شامل تأمین قطعات و راهاندازی پلهای خاموش، رفع نواقص ایمنی و همچنین نوسازی پوشش پلیکربناتها را در برنامه مستمر اجرایی خود قرار داده است.