مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از مدیریت سریع نقص فنی یکی از قطارهای خط ۵ و بازگشت سرویس‌دهی به روال عادی خبر داد

به گزارش همشهری آنلاین- هادی زند با تشریح جزئیات این رویداد اظهار داشت: شامگاه امروز، قطار ساعت ۲۰ در خط ۵ مترو تهران(صادقیه) ـ گلشهر دچار نقص فنی شد. با حضور کارشناسان فنی و انجام بررسی‌های لازم، با توجه به برطرف نشدن نقص، مطابق پروتکل‌های عملیاتی و با اولویت حفظ ایمنی، قطار معیوب بلافاصله از خط خارج شد.

وی افزود: در ادامه، قطار جایگزین به‌سرعت وارد مدار سرویس‌دهی شد و مسافران در ساعت ۲۰:۲۰ با این قطار و به‌صورت سریع‌السیر به مسیر خود ادامه دادند. همچنین به‌منظور کاهش زمان انتظار و تسهیل جابه‌جایی مسافران، قطار فوق‌العاده‌ای نیز در ساعت ۲۰:۳۰ اعزام شد.

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه تأکید کرد: با اجرای سریع اقدامات عملیاتی و اعزام قطار جایگزین و فوق‌العاده، اختلال ایجادشده مدیریت شد و سرویس‌دهی در خط ۵ به روال عادی بازگشت.

هادی زند در پایان از صبوری و همراهی مسافران قدردانی کرد و تلاش کارکنان عملیاتی و فنی را در راستای حفظ ایمنی و تداوم خدمات‌رسانی در شبکه متروی تهران و حومه مورد تأکید قرار داد.